Presentation av våra konsulter

Pernilla Chrintz

Kontorsinredning och Administration

Jag heter Pernilla Chrintz och har lång erfarenhet av administration och inredning av arbetsmiljöer.

Inom administrationen har jag arbetat med allt ifrån ekonomi till säljsupport och jag har alltid lagt största vikt på serviceanda både internt och gentemot kunder. Då både fungerar och stöttar administrationen samtidigt som det blir en rolig och trevlig arbetsplats.

Jag har också erfarenhet av IT & systemprojekt och har som superuser deltagit i flera stora systemprojekt inom affärssystem, ekonomi och sälj/CRM.

Jag hjälper också ditt företag med att skapa och upphandla en modern och härlig arbetsmiljö. Med mer än 20 år inom Kinnarps Interior så kan jag allt inom design och upphandling av moderna arbetsmiljöer för företag, skola och offentliga miljöer.

Robert Sommerstein

Affärsutveckling

Jag heter Robert Sommerstein och har 40 års erfarenhet av att hjälpa företag utvecklas.

Jag har på olika företag, och i flera länder, haft rollen som Telemarketing Director, Online Marketing Manager, Marketing Manager, Country Manager, COO, CFO och CEO vilket borgar för min breda kompetens.

Jag har utbildat marknadschefer, försäljningschefer, säljare, kundtjänstpersonal likväl som webbutvecklare, webbdesigners, ansvariga för sociala medier, småföretagare m.m.  Behöver du en hemsida, webbshop eller sociala medier strategi? Behöver du hjälp med att analysera och ta fram kunskap om vad dina besökare gör på hemsidan? Jag hjälper dig.

Med min breda erfarenhet så hjälper jag ditt företag att utvecklas!

Jonathan Chrintz

Konsult, hemsidor och sociala medier

Jag heter Jonathan Chrintz och har ett brinnande intresse för att bygga snygga, moderna och funktionella hemsidor.

Jag bygger främst i WordPress vilket förenklar för kund att sedan själv sköta uppdateringar. Vill ditt företag få en modern, snygg och kanske lite cool hemsida så låt oss ses, maila eller ta ett telefonmöte.Tillsammans gör vi en skiss med er grafiska profil och enas om budskapet som hemsidan ska förmedla. När hemsidan är klar erbjuder vi på Dreampeak en driftslösning där vi sätter upp kopplingar  mot sociala medier som Facebook, Instagram, LinkedIn m.fl.

Välkommen att kontakta mig via info@dreampeak.se 

 

Faxevägen 10, 274 56 Abbekås

Telefon: 073-332 48 33

E-postadress: info@dreampeak.se